Privat rengøring

I en hverdag, hvor der er nok at se til både på job og familieliv kan det være svært, at få tiden til at række. Derfor vil Cana Rengøring gerne hjælpe med lidt mere overskud.

Dette kan vi gøre ved, at tilbyde jer privat rengøring. Ved privat rengøring behøver kunden ikke fokusere på skidt og møg, men i stedet bruge tiden på vigtigere og sjovere gøremål.

Det er den samme assistent der kommer hver gang. Assistenten bliver kendt med huset og den ønskede rengøring, og dette giver det bedste resultat og færre misforståelser.

Vi kommer selv med alle remedier, så I skal ikke tænke på om der nu er nok wc rens eller om støvsugerposen skal skiftes mv. Har I fx et specielt gulv, vask eller lign. Så skal vi informeres om dette og vide hvilke produkter der skal bruges.

Vi ser gerne, at I har ryddet af de steder der skal gøres rent, og jo mere des bedre kan vi komme til at gøre rent.

Inden vi starter vores samarbejde, vil vi komme ud og hilse på og se huset. Her vil vi afstemme forventninger og ønsker, og vi vil deraf vurdere hvor mange timer der skal bruges. De fleste af vores kunder vælger hver 14. dag, men vi har også kunder der ønsker rengøring hver uge.

Skulle der opstå spørgsmål eller klager ønskes disse modtaget samme dag vi har været hos jer, da det så står friskt i erindringen og på denne måde bedst kan takles. Ved skader på inventar mv. bedes I sende billeder til os på Info@canaren.dk

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.